Munkáim

01

Ujlaki Méhészet

A feladat egy Balaton környéki méhészet arculatának megújítása volt. Új logót, cimkét készítettünk mézeikre és egy reszponzív webáruházat építettem nekik. 

02

CosmétiChien

Egy bővülő svájci kutyakozmetika már meglévő html weboldalát építettem át wordpress alapokra, szemelőtt tartva az ügyfelem kéréseit. Három oldalt készítettem, egy landing oldalt valamint 2 másikat a régi, illetve egy újonnan a franchisehoz csatlakozó kozmetikának is. 

03

Hurrá burkolok

Egy hidegburkoló online tanfolyam marketinges és oktatói oldalának kialakítása volt a feladat.  

04

Webcomic - Guide to hell

Egy tehetséges magyar grafikus művész bemutatkozó webcomic oldalát tervezhetem meg. A projekt tervezett befejezése 2021 első negyedév.

05

Esküvői weboldal

Ezt a sablont, bármikor a Ti személyetekre tudom szabni. Nektek csak a képeket és az esküvőtök részleteit kell megosztanotok velem.

Korábbi kedvenc terveim. Nem mindegyik logó lett végül a megrendelő által elfogadva, de ettől még én szeretem ezeket is! 🙂

szakismeretem

Több online webdesign és weboldal készítő tanfolyammal a hátam mögött mondhatom, hogy magabiztosan használom a Wordpresst és alakítok ki egyedi weboldalakat megrendelőimnek. Melyekhez az Adobe Illustrator illetve Photoshop programok nagy segítségemre vannak.

  • Wordpress
  • Divi / ELEMENTOR
  • Adobe Illustrator

Copyright © 2020-2021 Pear DesignAdatvédelmi tájékoztató  |  info@peardesign.hu