WORDPRESS Weboldal | WOOCOMMERCE Webshop | Blog | Esküvői weboldal| Logó

Szolgáltatások
ajánlatok

Minden esetben egyéni árajánlatot készítek, a megbeszélt igényeid alapján. Az árak a munka nagyságától, a határidő és az anyagok rendelkezésére állásától is függnek. Részletezem számodra, hogy az én munkadíjam felett, milyen költségekkel jár a weboldalad felépítése és üzemeltetése. Így egy tiszta képet fogsz kapni arról, hogy mennyibe is kerül az online megjelenésed.  Az árak tájékoztató jellegűek és a te adott vállalkozásod és igényeid alapján kevesebbe és persze többe is kerülhetnek. Ezért, ha konkrét ajánlatot szeretnél vedd fe velem a kapcsolatot.

Weboldal – WordPress

Mi is tulajdonképpen a WordPress? 

A WordPress egy CMS (Content Management System) azaz magyarul egy tartalomkezelő rendszer, mely lehetővé teszi, hogy a weboldalon megjelenő szövegeket például a vállalkozás adatait könnyedén megváltoztathassa a weboldal tulajdonosa, anélkül, hogy fejlesztőhöz kellene fordulnia.

Mikor ajánlom a WordPresst a weboldaladhoz?

Ha a vállalkozásodat, termékeidet szeretnéd egy saját weboldalon is bemutatni, egy könnyen kezelhető webshopot is létrehoznál és szorgosan blogolnál, hogy minél több vásárlót a termékedhez vonzz, akkor a WordPress jó választás lesz neked is.

Magyar nyelvű felület

P

Könnyen bővíthető

Webshop - WooCommerce

Költséghatékony

Miután felveszed velem a kapcsolatot

A megadott elérhetőségen megkereslek, hogy egyeztessünk egy személyes vagy online  (Zoom, Messenger) konzultációs időpontot, ahol átbeszéljük, mire is van szükséged.

Ezután árajánlatot küldök Neked igényeid alapján, elektronikus formában. (A weboldalon feltüntetett csomagárak,  kéréseid alapján változhatnak pozitív, illetve negatív irányban is.)

 

legutóbbi munkáimból

Mindig arra törekszem a designok felépítésénél, hogy az ügyfeleim céljait szolgálja és minél közelebb hozzam hozzájuk az személyes igényüket, víziójukat is.

Fogjunk bele
A közös munkába!

Az alábbi felületen tudod fel venni velem a kapcsolatot. Kérlek, mindenképp add meg az email címed és a telefonszámodat is, hogy elérhesselek.

Copyright © 2020-2021 Pear DesignAdatvédelmi tájékoztató  |  info@peardesign.hu